Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Στο τουρνουά, εκτός από τον «οικοδεσπότη», Παναθηναϊκό θα συμμετάσχουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Φενέρμπαχτσε και η Μιλάνο, οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του «τριφυλλιού» κι έτσι θα βρεθούν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο συμμετέχοντας στο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση στο 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» θα αρχίσει στις 16.45 (COSMOTE SPORT 4 HD) με την αναμέτρηση ανάμεσα στους Ιταλούς και την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ στις 19.00 (COSMOTE SPORT 4 HD) θα γίνει το τζάμπολ του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στους νταμπλούχους Ελλάδας και την ομάδα του Ισραήλ.

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, αρκετές ακόμη ενέργειες θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο διήμερο με αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου, Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού του τουρνουά, το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» θα κάνει «πρεμιέρα» η νέα εντυπωσιακή φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ενώ θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή της σε συνεργασία με την Adidas.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

13.00: Συνέντευξη Τύπου

16.45: Φενέρμπαχτσε-Μιλάνο

19.00: Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ

22.00: Gala Dinner

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

15.45: Μικρός Τελικός
18.00: Τελικός
20.00: Απονομές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης