Έκτη σεζόν συνεργασίας, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να είναι Μέγας Χορηγός της ομάδας

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, στηρίζοντας την προσπάθειά της για τη διεκδίκηση των πρωτείων στις ελληνικές διοργανώσεις και μια καλή πορεία στη Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα είναι Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για έκτη συνεχή σεζόν και το λογότυπό του θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα, η συνεργασία του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα εστιάσει εκ νέου σε δράσεις που προωθούν τις αξίες του αθλητισμού και την κοινωνική συνεισφορά.

Η εκδήλωση για τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Altion Arena / OAKA, παρουσία της διοίκησης του ΟΠΑΠ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών της ομάδας, καθώς και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Γιαν Κάρας, τόνισε: «Στον ΟΠΑΠ, είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε τον χορηγό ονοματοδοσίας της ομάδας, εδώ και τέσσερις σεζόν. Μαζί, έχουμε δημιουργήσει ένα από τα ισχυρότερα μπασκετικά brands διεθνώς: την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Το ΟΑΚΑ, όπου βρισκόμαστε σήμερα, έχει φιλοξενήσει ιστορικές στιγμές για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Ύστερα από δύο σεζόν που σημαδεύτηκαν από την πανδημία, υποδεχόμαστε ξανά τους φιλάθλους στις κερκίδες. Θα φροντίσουμε να απολαύσουν ξεχωριστές εμπειρίες διασκέδασης. Ελπίζουμε ότι μαζί θα έχουμε πολλούς λόγους για να πανηγυρίσουμε, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζεται το ίδιο δυναμικά, σε πολλά επίπεδα».

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Η σημερινή παρουσίαση έχει σημειολογικό χαρακτήρα, καθώς δίνει έμφαση στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Πιστεύω ότι το Πάμε Στοίχημα, που είναι για μια ακόμη χρονιά ο Μέγας Χορηγός στη φανέλα του Παναθηναϊκού, είναι το γούρι της ομάδας. Μέσω της συνεργασίας μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το Πάμε Στοίχημα, το κορυφαίο στοιχηματικό brand της χώρας, συνδέεται άμεσα με τις μοναδικές εμπειρίες, που μόνο το μπάσκετ μπορεί να προσφέρει. Η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό δικαιωματικά θεωρείται κορυφαία στον χώρο των αθλητικών χορηγιών. Πρόκειται για μια σχέση που στηρίζεται στην κοινή φιλοσοφία μας για τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά. Με λίγα λόγια, ο πρωταθλητής του μπάσκετ συνεργάζεται με τον πρωταθλητή της εταιρικής υπευθυνότητας στην Ελλάδα, τον ΟΠΑΠ». 

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κος Παναγιώτης Τριαντόπουλος, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζεται για ακόμα μια χρονιά η άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Πρόκειται για τον σημαντικότερο στρατηγικό μας συνεργάτη, ο οποίος έχει βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια της κοινής μας πορείας. Ελπίζουμε ότι και εφέτος θα ζήσουμε ανάλογες επιτυχίες. Ο ΟΠΑΠ είναι μια εταιρεία με σπουδαίο κοινωνικό έργο. Στον Παναθηναϊκό, είμαστε συμπαίκτες στις σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες της εταιρείας, όπως η ανακαίνιση των μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας και η στήριξη αθλητικών ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα. Κοινός μας στόχος είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον».

Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κος Δημήτρης Πρίφτης, ανέφερε: «Η σπουδαιότητα των όσων προσφέρει διαχρονικά ο ΟΠΑΠ στον ελληνικό αθλητισμό – και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία – είναι αυταπόδεικτη. Είμαστε, λοιπόν, ευτυχείς για τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας με τον ΟΠΑΠ. Ευελπιστούμε ότι και αυτή η σεζόν της συνεργασίας μας θα συνδυαστεί με επιτυχίες και για τις δύο πλευρές». 

Δημήτρης Πρίφτης, Προπονητής Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, κος Ιωάννης Παπαπέτρου, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό, ο ΟΠΑΠ ήταν στο πλευρό μας. Πρόκειται για μια μακροχρόνια και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία και είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζεται για ακόμα μία σεζόν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε και πάλι να υποδεχθούμε μαζί τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, καθώς η ατμόσφαιρα στις κερκίδες μας είχε λείψει».

Ιωάννης Παπαπέτρου, Αρχηγός Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Δημήτρης Πρίφτης, Προπονητής Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και παίκτες της ομάδας

 Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Χριστίνα Βραχάλη, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρης Πρίφτης, Προπονητής Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Αρχηγός Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Πρόεδρος ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Αρχηγός Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Τζέρεμι Έβανς, Τζεχάιβ Φλόιντ, Βασίλης Καββαδάς, Κέντρικ Πέρι, Ντάριλ Μέικον, Οκάρο Γουάιτ με τη μασκότ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Green Kong

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης