Παναθηναϊκός: Παρών και ο Γιαννακόπουλος στο ραντεβού με τον Μπακογιάννη για τον Βοτανικό!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 10:51
Παναθηναϊκός: Παρών και ο Γιαννακόπουλος στο ραντεβού με τον Μπακογιάννη για τον Βοτανικό!

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρόντα θα γίνει η συνάντηση Δήμου Αθηναίων-ΚΑΕ για το μπασκετικό γήπεδο της ομάδας στον Βοτανικό, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Total Football» του Open.

Κάτι τέτοιο όμως δεν σημαίνει και την επιστροφή του στα κοινά της ομάδας. «Την Παρασκευή έρχεται μια σημαντική μέρα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, γιατί τότε ορίστηκε η συνάντηση με τον Δήμο Αθηναίων και για πρώτη φορά θα γνωστοποιηθεί η πρόταση της Πολιτείας σε σχέση με το κλειστό γήπεδο στον Βοτανικό.

»Εξίσου σημαντικό είναι ότι τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει στη συνάντηση ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Θυμίζουμε ότι έχουν περάσει έξι μήνες χωρίς να έχει ενασχόληση με τα καθημερινά θέματα της ομάδας.

»Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η παρουσία του δεν σημαίνει επιστροφή στα κοινά. Είναι όμως ένα θέμα κομβικής σημασίας, διότι η οικογένεια Γιαννακόπουλοι είναι 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να την ακούσει άλλος. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε διαδικασία πώλησης. Αντιλαμβάνεστε ότι άλλο πράγμα είναι να πωλείται ο Παναθηναϊκός με γήπεδο» τόνισε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 10:59