Το όνομα του Έρικ Πάσκαλ έχει «κυκλώσει» ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, με τους «πράσινους» να ψάχνουν την υπέρβαση από το ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, τον οποίο είχαν επιλέξει οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο ντραφτ του 2019 (Νο41), έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ράντονιτς από τους παίκτες που έχουν προταθεί στο «τριφύλλι», κυρίως για την αθλητικότητα και τη διάρκεια που δείχνει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ρούκι σεζόν του με τους Ουόριορς είχε μέσο όρο 14 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ, αλλά ο χρόνος παραμονής του στο παρκέ ήταν αυξημένος (28΄), λόγω της απουσίας των σταρ των «Πολεμιστών». Ωστόσο, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ ο χρόνος του ήταν περιορισμένος, με τους μέσους όρους του να πέφτουν στους 5.8 πόντους και 1.8 ριμπάουντ σε 13΄ συμμετοχής.

Στην περίπτωση που η υπόθεση του Πάσκαλ κυλήσει ομαλά, τότε οι «πράσινοι» θα προσθέσουν το όγδοο νέο πρόσωπο στο ρόστερ τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τους Πάρις Λι, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Γουόλτερς, Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Αρτούρας Γκουντάιτις. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου αποτελεί προτεραιότητα για τον απόφοιτο του Κολεγίου του Βιλανόβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης