Μονοετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε η Ελένη Καπογιάννη, την οποία και ανακοίνωσαν οι «πράσινες» μετά την απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας από τον Ολυμπιακό». Μετά τη σύναψη της νέας συμφωνίας, η προπονήτρια των «πρασίνων» δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι ενεργό στέλεχος όλης αυτής της προσπάθειας. Φέτος δεν καταφέραμε μεν να κατακτήσουμε τίτλους, όμως ήμασταν στους τελικούς και επιστρέψαμε και στην Ευρώπη μετά από χρόνια. Μένω εδώ γιατί θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός στην Ελλάδας σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Ήταν χαρά και τύχη να συνεργαστώ με δύο μορφές για το ελληνικό μπάσκετ γυναικών τη Λόλι και την Όλγα και τους εύχομαι ότι καλύτερο στα επόμενα βήματα τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ να βρω λέξεις να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι αυτούς αλλά και να τους ευχαριστήσω»».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η κόουτς του «τριφυλλιού» θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Συλλόγου και τη νέα χρονιά με στόχο και πάλι το τμήμα να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Η Ελένη Καπογιάννη είναι η προπονήτρια που επανέφερε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους πέρυσι και θα προσπαθήσει και τη νέα σεζόν ώστε η ομάδα να κατακτήσει τρόπαια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης