Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου δεν έκανε απλά ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ στη Euroleague μαζεύοντας 16 στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παράταση την περασμένη Παρασκευή (3/1). Ο φόργουορντ των «πρασίνων» έκανε ρεκόρ… Παναθηναϊκού σε ριμπάουντ στη διοργάνωση! Τα περισσότερα «σκουπίδια» που είχε μαζέψει ένας παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα στη Euroleague ήταν τα 15. Ο Μάικ Μπατίστ και ο Αντώνης Φώτσης είχαν μαζέψει 15 ριμπάουντ στην καλύτερη βραδιά τους!

Το Σάββατο (4/1), ο Μήτογλου έδωσε το έναυσμα για νίκη επί της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (5/1). «Αξίζαμε τη νίκη, να συνεχίσουμε έτσι και με την ΑΕΚ!» έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ ο φόργουορντ των «πρασίνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου έγραψε την επομένη του θριάμβου του Παναθηναϊκού στο Καλίνινγκραντ: «Επιστρέφουμε από το Καλίνιγκραντ. Μια πόλη διαφορετική την οποία κανένας μας δεν είχε επισκεφτεί στο παρελθόν. Σίγουρα αυτή μας η επίσκεψη μας έφερε γούρι καθώς πήραμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που οδήγησαν τον αγώνα στην παράταση όπου επίσης ήμασταν εξαιρετικοί.

Θεωρώ πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Λίγες ομάδες παίρνουν κερδίζουν εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ αλλά θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Η χαρά μας πρέπει να κρατήσει για λίγες μόνο ώρες. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και ειδικά στην έδρα της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Θα πρέπει να συνεχίσουμε σε ίδιους ρυθμούς, να παίξουμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης