«Κεραυνοί» Παναθηναϊκού κατά Αυγενάκη-Χρυσοχοΐδη: «Δεν θα επιτρέψουμε να βάλετε στον γύψο το μπάσκετ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, 16:11
«Κεραυνοί» Παναθηναϊκού κατά Αυγενάκη-Χρυσοχοΐδη: «Δεν θα επιτρέψουμε να βάλετε στον γύψο το μπάσκετ»

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση τόσο στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη όσο και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί στο θέμα των εκλογών της ΕΟΚ.

Ως γνωστόν νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. άναψε «κόκκινο» στις εκλογές της ομοσπονδίας, επιβάλλοντας για λόγους ασφαλείας απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων κοντά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες.

Αυτό το γεγονός εξόργισε τους «πράσινους» οι οποίοι τονίζουν ότι ο σύλλογος «δεν θα επιτρέψει να βάλουν στον γύψο το ελληνικό μπάσκετ», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η δημοκρατία θα νικήσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ουδεμία σχέση με τις αξίες της Κρήτης, αφού έφαγε τα μούτρα του σε όλες τις προσπάθειες χειραγώγησης των λοιπών ομοσπονδιών, έθεσε σαν τον ύψιστο αγώνα του την Ομοσπονδία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ελλάδα, αυτή του μπάσκετ.

Αφού καταπάτησε το Σύνταγμα, έβαλε μπροστά τον πιο αποτυχημένο Υπουργό της Κυβέρνησης, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να προσπαθήσει να εμποδίσει την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.

Η δικαιολογία του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ο φόβος για πρόκληση… επεισοδίων με ευφάνταστα σενάρια και κατασκευασμένες πληροφορίες του ίδιου του Αυγενάκη.

Αυγενάκης κερνάει, Χρυσοχοΐδης πίνει.

Ο Χρυσοχοΐδης, αντί να κοιτάξει την Ελλάδα που έχει γίνει η χαρά του κάθε εγκληματία με εισβολές στα σπίτια μας και δημόσιους αυνανισμούς σε κάθε στάση λεωφορείου, ασχολείται με τις ονειρώξεις του Αυγενάκη και της επιχειρηματικής του παρέας από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.

Αλήθεια κύριε Χρυσοχοΐδη: Τι έγινε με το στοίχημά σας να πιάσετε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ και της Καρολάιν;

Το χάσατε και είπατε να ασχοληθείτε με τα στοιχήματα του Αυγενάκη και της παρέας του;

Ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει στους Αυγενάκη, Χρυσοχοΐδη να βάλουν στο γύψο το ελληνικό μπάσκετ.

Το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, 16:20