Στις δύο παρατάσεις κρίθηκε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ, που ανέδειξε νικήτρια τη ρωσική ομάδα με 92-85.

Από τους «πράσινους» δεν αγωνίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για το ετήσιο meeting των αρχηγών της Euroleague, όπως και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Πρίφτης, είδε τον Ντάριλ Μέικον να τραυματίζεται στις αρχές της τρίτης περιόδου και να μην επιστρέφει στο παρκέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (8/09).

Το επόμενο τεστ του Παναθηναϊκού θα δοθεί στο τουρνουά του Μονάχου, με πρώτο αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (11/09, 16:00).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο εκ των άμεσων συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο των «πράσινων», Ισίδωρος Κουτσός, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια εξαιρετική προπόνηση για εμάς καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στη δεύτερη παράταση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τα παιδιά, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι διότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και υλοποίησαν σωστά όσα τους ζητήσαμε. Επιθετικά, η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο κομμάτι των συνεργασιών σε σχέση με το πόσο καινούργια. Από εκεί και πέρα, μας έλλειπαν οι δύο ηγέτες και σκόρερ μας, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς, αλλά όλα τα παιδιά μαζί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κυνήγησαν το παιχνίδι ως το τέλος. Το σημαντικότερο για εμάς είναι κάθε μέρα που περνάει, κάθε προπόνηση που περνάει να γινόμαστε καλύτεροι καθώς είμαστε μια καινούργια ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δεκάλεπτα: 7-16, 22-35, 45-54, 68-68 (κ.α.), 79-79 (α’ παρ.), 85-92 (β’ παρ.)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης