Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Άαρον Ουάιτ στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και νυν των Σέρβων τραυματίστηκε μετά από καρφωμά του, όταν έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Όπως έγινε γνωστό ο Αμερικανός έσπασε το χέρι του και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους με τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του παίκτη τους, κάνοντας παράλληλα λόγο για «έλλειψη βοήθειας από τους γιατρούς» των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ευχήθηκε περαστικά στον Άαρον Ουάιτ, με ανακοίνωσή του πήρε θέση για το περιστατικό και συγκεκριμένα για τις κατηγορίες των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα, διατρανώνοντας ότι:

«Όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει τις αρχές και τις αξίες του ως Σύλλογος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πάνω από το σώμα ενός τραυματισμένου αθλητή, να μπει σε διαδικασία εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και επικοινωνιακών παιχνιδιών.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά σε ένα δικό μας παιδί, όπως άλλωστε και άμεσα διατυπώσαμε. Ελπίζουμε να ξεπεράσει το ταχύτερο δυνατό τον σοβαρό τραυματισμό του και είμαστε βέβαιοι πως ένας μαχητής σαν τον Άαρον Ουάιτ θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την υποτιθέμενη «έλλειψη αντίδρασης» από το ιατρικό μας επιτελείο, απλώς να ενημερώσουμε πως εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού ζητήματος της τελευταίας στιγμής, ο γιατρός της ομάδας δεν ταξίδεψε στο Μόναχο.

Σε αυτό το πλαίσιο είχαμε λάβει όλες τις διαβεβαιώσεις από τους  διοργανωτές πως υπάρχει πλήρης ιατρική κάλυψη και μέριμνα για το τουρνουά, κάτι που απεδείχθη από την άμεση αντίδραση και αντιμετώπισή τους στον τραυματισμό του Άαρον Ουάιτ και τους ευχαριστούμε για αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης