Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις στις δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της «πράσινης» ΚΑΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν μεγάλος του στόχος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Paobc.gr ο Λιθουανός σέντερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα, το να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας με απίστευτη ιστορία, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια τιμή. Νιώθω υπέροχα γι’ αυτό και ειλικρινά σας λέω ότι ένας από τους μεγάλους στόχους της ζωής μου ήταν να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο δέρμα μου έχοντας στο πλευρό μου αυτούς τους οπαδούς».

– Για τα μηνύματα που έχει λάβει από τους φίλους της νέας του ομάδας: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Παναθηναϊκού στα social media και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά. Η θετική ενέργεια φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

– Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό αυτή τη χρονιά, να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι να είμαστε ενωμένοι μέσα στο παρκέ, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης