Συνέντευξη στην Ελένη Λούμου
Μοντάζ: Γιώργος Κοντάρας

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Πιναρ Καρσίγιακα (22/10, 22.00) στο ΟΑΚΑ, καταφέραμε και «κλέψαμε» λίγο από τον χρόνο του Βλάντο Γιάνκοβιτς, που παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο zougla.gr, στην οποία ήταν πραγματικός χείμαρρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος των «πρασίνων» μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και την ευκαιρία που του δόθηκε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα παίρνοντας μεταγραφή στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Ερωτηθείς για το πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στην καθημερινότητα του απάντησε πως είναι όλη του η ζωή, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δεν τον πίστεψαν και τον υποτίμησαν.

Όσον αφορά τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού επισήμανε πως η βοήθεια του είναι τεράστια και πολύτιμη καθώς η οικογένεια του Γιαννακόπουλου και ο ίδιος με το πάθος και η αγάπη τους για το μπάσκετ απογείωσαν τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τον Διαμαντίδη άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να τον δει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «παρκέ» σημειώνοντας ότι «έχει να δώσει ακόμα πολλά».

Με τον ανταγωνισμό να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο επιχειρεί να βελτιώνεται ο «Βλάντο» χαρακτήρισε ευτύχημα την ταυτόχρονη παρουσία του με τον Πάβλοβιτς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο παίκτης των «πράσινων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, για τον οποίο μίλησε  με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν ξέχασε και την περυσινή άσχημη σεζόν, τονίζοντας ότι αυτή δίνει σε αυτόν και τους συμπαίκτες του το κίνητρο για να είναι καλύτεροι φέτος.

Αναφορικά με το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα» ο Γιάνκοβιτς δήλωσε πως αισθάνεται αδικημένος για την στάση του προπονητή της «επίσημης αγαπημένης», Φωτη Κατσικάρη απέναντι του κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, επισημαίνοντας ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει.

Κλείνοντας ο «Βλάντο» έδωσε σύνθημα νίκης για τον αποψινό αγώνα με την Καρσίγιακα στο ΟΑΚΑ (22/10), προκειμένου η ομάδα του να σπάσει το ρόδι στη φετινή Euroleague.

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης