Την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη (26/1) αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Euroleague.

H διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» ενημέρωσε πως το ΟΑΚΑ θα παραμείνει κλειστό έως και την Τετάρτη (26/1) «έχοντας γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, πολιτών, χρηστών και εργαζόμενων του συγκροτήματος, λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων, των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και της πολύ μεγάλης ποσότητας χιονιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Euroleague για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα, εξαιτίας των οποίων εξάλλου οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν ούτε χθες (24/1) αλλά ούτε και σήμερα (25/1), αφού οι παίκτες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους στα βόρεια προάστια.

Έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβληθεί εκ νέου ο εξ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτή τη φορά, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» και όχι λόγω του κορωνοϊού και θα αναζητήσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης