Με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κλείσει με θετικό τρόπο το 2020, θα παραταχθεί σήμερα στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στις 20:00 (Novasports 2) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο τελευταίος αγώνας του «τριφυλλιού» μακριά από το ΟΑΚΑ, στο Τελ Αβίβ, συνδυάστηκε με ήττα 89-81 από τη Μακάμπι, παρά τους 39 πόντους, με 7/13 τρίποντα του Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του, σε μία περίοδο που είναι αρκετά φορμαρισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Σέρβοι έχουν νέο προπονητή τον Ντέγιαν Ράντονιτς και ως γνωστόν… συχνά αυτό και μόνο αποτελεί ώθηση για τους παίκτες μιας ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν και νέο πλέι μέικερ, τον Ισπανό Κίνο Κολόμ, ο οποίος ήταν 6ος στις ασίστ, με 9,1 ανά 40 λεπτά, τη σεζόν 2019-20 στην Euroleague.

O Παναθηναϊκός θα πρέπει να «χτυπήσει» στη ρακέτα, αν θέλει να «δραπετεύσει» με το «διπλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θετικό είναι πως ο Γιώργος Παπαγιάννης προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή, με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, για την 9η αγωνιστική της Basket League. Εκεί θα… περιμένει ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 5-11 και ο Παναθηναϊκός με 5-10 βρίσκονται μακριά από την οκτάδα και ως εκ τούτου θέλουν πάση θυσία τη νίκη απόψε.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σεφί Σεμές (Ισραήλ).

Το αποψινό πρόγραμμα της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου:

19:45  Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν Novasports 4HD

20:00  Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός Novasports 2HD

20:30  Μπάγερν – Μπαρτσελόνα Novasports 3HD

21:45  Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Novasports 1HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης