Στη μάχη της Euroleague ρίχνεται απόψε (21:00, Novasports Prime) ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο έργο στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ένα από τα μεγαθήρια της λίγκας, τη Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «τριφύλλι», έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Ντέγιαν Ράντονιτς και έχοντας προχωρήσει σε ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ τους φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία στη φετινή Euroleague, μετά από δύο χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε αρκετά στις δύο πρώτες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, αφού νίκησε με το… ζόρι τον Κολοσσό (72-67) στον ημιτελικό του Super Cup, ενώ ηττήθηκε 67-52 από τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Στο αποψινό ματς οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με μια πολύ σημαντική απουσία, αφού ο Σέρβος τεχνικός τους δεν θα έχει στη διάθεσή του Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα οι Μαδριλένοι ενισχύθηκαν κατά πολύ το καλοκαίρι, εντάσσοντας στο ρόστερ τους και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια, με στόχο να καταφέρουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Euroleague.

Στον πάγκο τους πλέον κάθεται ο Τσους Ματέο, ο οποίος διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου τον Πάμπλο Λάσο.

Η «βασίλισσα» επικράτησε 93-79 εντός της Ομπραντόιρο την Κυριακή κι έκανε το «2 στα 2» στη φετινή ACB.

Στο αποψινό ματς η Ρεάλ θα αγωνιστεί χωρίς τους Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Αλοθέν, Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Αλμπέρτο Αμπάλδε.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης