Το ΑΣΕΑΔ (σ.σ.: Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών) έκανε δεκτή την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή που είχε δικαιώσει τον Ολυμπιακό και έτσι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Πιθανότατα η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στην Πυλαία, θα οριστεί την επόμενη Κυριακή, ενώ στον τελικό έχει ήδη προκριθεί ο Απόλλων Πάτρας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να δικαιώσει τον Ολυμπιακό και να του δώσει την δυνατότητα να παίξει στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στο παιχνίδι με 77-76, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένσταση για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο.

Αρχικά ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει την ένσταση δηλώνοντας αναρμόδιος, ωστόσο μετά την προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, υποχρεώθηκε να δικάσει την υπόθεση και τελικά δικαίωσε τους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να καταθέσουν έφεση στο διαιτητικό όργανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης