Σπανούλης: «Περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 17:46
Σπανούλης: «Περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, με τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας να στέκεται μεταξύ άλλων στην αναγκαιτότητα της επιστροφής των «ερυθρόλευκων» στον δρόμο των επιτυχιών.

«Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια και νιώθω σα να είναι μόλις χθες! Δέκα χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις, μεγάλες χαρές, μεγάλες στιγμές, αλλά και στεναχώριες.

Καταφέραμε σπουδαία πράγματα αυτή την δεκαετία με τον Ολυμπιακό και ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε Ολυμπιακού και κάθε φιλάθλου!», ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο πολύπειρος άσος, που διάγει το 38ο έτος της ηλικίας του, προσθέτοντας:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Προέδρους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και η χημεία μας είναι μοναδική! Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είναι τεράστια τιμή για εμένα όλο αυτό και τους ευχαριστώ.

Επίσης, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς, όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νιώθω περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 18:04