Σπανούλης: «Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, 18:04
Σπανούλης: «Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους»

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του από την Euroleague ως μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας ο Βασίλης Σπανούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι συνεχίζει το μπάσκετ με στόχο να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των τίτλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός των Πειραιωτών:

Για την ανάδειξή του στην ομάδα της δεκαετίας και πως αντέδρασαν τα παιδιά του: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν τη δραστηριότητά τους».

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όταν τραυματίστηκε φέτος τον Φεβρουάριο: «Έχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Έχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά».

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει: «Φυσικά και θα συνεχίσω. Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ. Μου δίνουν “τροφή” τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο».

Για τον επόμενο στόχο του: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους. Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την καραντίνα: «Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι. Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020, 18:28