Χαμηλούς τόνους ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκού κράτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έπειτα από την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου.

«Είναι δύσκολο μετά από μια μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη βρεις συγκέντρωση και παίξεις για το πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να το κάνουμε. Σεβαστήκαμε εαυτό μας και τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως πρέπει να είμαστε πάντα» είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και προσέθεσε: «Είχαμε 34 ασίστ και 5 λάθη. Είναι ένα καλό νούμερο που δείχνει ομαδικότητα σε επίθεση και άμυνα. Συνεχίζουμε… Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και αφοσιωνόμαστε σε αυτό».

Και συνέχισε: «Δεν μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Final Four. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο… Επιπλέον μεσολαβούν άλλα δύο παιχνίδια πριν τη Μαδρίτη μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε μεμονωμένα αυτό το ματς. Το Final Four το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα…».

Και κατέληξε: «Ήταν σημαντικό ότι είχαμε την δυνατότητα να έχουν όλοι συμμετοχή. Εκείνοι που παίζουν πολύ να συνεχίσουν να έχουν ρυθμό και άλλοι να βρουν, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι για το Σάββατο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης