Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 81-62 της ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μετά τα τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας που επιθυμεί να δει στο αμυντικό κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών:

«Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή, τα παιδιά σήμερα έδειξαν διάθεση στην άμυνα, είχαμε καλές στιγμές στην αμυντική μας παρουσία, αλλά και κενά διαστήματα. Θέλουμε αρκετή βελτίωση και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Το ίδιο και στην επίθεση όπου και εκεί είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και κενά. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα ώστε να “χτίσει” και πάλι την αυτοπεποίθηση της. Δυστυχώς είχαμε και τον τραυματισμό του Λοτζέσκι στο σημερινό ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον περιμένουμε να δούμε τώρα εάν θα τον έχουμε μαζί μας στη συνέχεια ή όχι. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο με τον οποίο παίζουμε, έτσι κάναμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλουμε να ξεκινάμε σε κάθε ματς από την άμυνα και μέσω της άμυνας μας να βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση.

Αυτή θα είναι η βασική φιλοσοφία μας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην προσωπική και την ομαδική άμυνα. Επίσης τα 19 λάθη είναι πολλά».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης