Να αφήσει πίσω του τη νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα, θα πρέπει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Βιτόρια εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά πρέπει να κοιτάμε», ανέφερε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα τόνισε: «Ξεκινάει μια σειρά αγώνων για εμάς στην Ευρωλίγκα με τέσσερα εκτός έδρας ματς στα επόμενα πέντε και αρχής γενομένης από το ματς στη Βιτόρια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα με καλό αγωνιστικό ρυθμό, έφεση στο γρήγορο παιχνίδι και στο ανοιχτό γήπεδο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Αυτό το παιχνίδι είναι πρόκληση για εμάς, η Λαμποράλ Κούτσα προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα και θέλουν την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό τους. Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Η συγκέντρωση και η διάρκεια για 40 είναι το κλειδί. Αν χάσεις τη συγκέντρωση για 2-3 λεπτά, είναι ικανοί να σκοράρουν 15 πόντους. Όσο και αν πάει το σκορ, δεν θα τα παρατήσουν.

Το έδειξαν και στο Μιλάνο όταν και βρέθηκαν πίσω με 70-50 και τελικά ηττήθηκαν με ένα καλάθι. Με ένα ξέσπασμα είτε μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ είτε να επιστρέψουν στο σκορ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε τέτοια ξεσπάσματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος κληθείς να μιλήσει για τον Οθέλο Χάντερ, που ακολούθησε την 13μελή αποστολή αλλά είναι άγνωστο αν θα μπει στη δωδεκάδα, τόνισε: «Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις ο Χάντερ, θα δούμε την κατάσταση του και στην αποψινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή εάν θα αγωνιστεί ή όχι αύριο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης