Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του και πέτυχαν την ανατροπή, στάθηκε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Ο τρόπος που ήρθε αυτή η νίκη είναι πιο σημαντικός. Δεν τα παρατήσαμε, παλέψαμε μέχρι τέλους, δείξαμε χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο τέλος. Θέλω να πω ότι στις κρίσιμες στιγμές, η προσωπικότητα των παικτών κρίνει το ματς. Σήμερα οι παίκτες μας έδειξαν την προσωπικότητά τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που μας στήριξαν εντυπωσιακά γι’ άλλη μια φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες η ομάδα του να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, απάντησε: «Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Μετά θα κοιτάξουμε το αβαντάζ έδρας. Η εμπειρία μου λέει ότι όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε χρόνο για να μιλήσουμε για τα πλέι οφ. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης