Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και τον χαρακτήρα που έδειξαν απέναντι στη Βαλένθια στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη δύσκολη νίκη με 77-76 σκορ επί των «νυχτερίδων».

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί ξέραμε πως η Βαλένθια θα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Είχα πει και πριν από το παιχνίδι πως η Βαλένθια έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πως αδικείται από την πορεία της. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη, η οποία ήρθε με όχι τόσο καλή εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Όταν παίζεις στην έδρα σου και ξέρεις πως πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα, αυτό σου δημιουργεί μία έξτρα πίεση. Αυτή η πίεση σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Κάναμε λάθη και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Για εμένα μετράει πως οι παίκτες έδειξαν ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα».

Καταλήγοντας ο προπονητής του Ολυμπιακού, κληθείς να σχολιάσει το τελευταίο δεκάλεπτο, τόνισε: «Είχαμε δουλέψει για ζώνη. Είχαμε ένα εκνευρισμό στην αρχή της τρίτης περιόδου. Ήταν πολύ σημαντικό το διάστημα ανάμεσα στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο. Το καλύτερο δεκάλεπτό μας αμυντικά ήταν το τέταρτο και αυτό σημαίνει πολλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης