«Είναι μια σημαντική νίκη γιατί προέρχεται επί ενός πολύ ισχυρού αντιπάλου και μιας ομάδας που είναι από τα φαβορί για τον τίτλο. Ήταν ένα πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι, που νομίζω το απόλαυσε ο κόσμος» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, για τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Είχε μεγάλη μαχητικότητα, αρκετή τακτική και θεωρώ πως δικαιούμασταν απόλυτα τη νίκη, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Ακόμη όμως δεν έχει κριθεί κάτι. Έχουμε συνέχεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι 32 πόντοι που βάλαμε (στο β΄ δεκάλεπτο) ήταν ”κλειδί” για τη μετέπειτα έκβαση του αγώνα, γιατί η άμυνά μας ήταν καλή και η επίθεσή μας λειτούργησε άψογα. Η άμυνά μας βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο στις αρχές της τρίτης περιόδου. Γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι, πήγαμε εκεί που θέλαμε, στην άμυνά μας, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κρατήσαμε μια φύσει επιθετική ομάδα από τους 90 πόντους στους 76» συμπλήρωσε.

Όσο για τον τραυματισμό του Πέτγουεϊ; «Ο Πέτγουεϊ ζήτησε αλλαγή, στο ημίχρονο έκανε ένεση, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει. Θα δούμε από αύριο πώς είναι».

Διαβάστε ακόμη: «Ξεδόντιασε» την αρκούδα, 84-76 ο Ολυμπιακός την ΤΣΣΚΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης