Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, περιμένει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα ανταποδώσουν, στον αυριανό αγώνα (12/12, 21:45) με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, τη θερμή υποδοχή, της οποίας έτυχαν στο Βελιγράδι, τονίζοντας πάντως στη συνέντευξη Τύπου πως «δεν θα παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα».

Η ομάδα του Πειραιά έχει στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει οριστικά την 1η θέση του 4ου ομίλου στην Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όσον αφορά στις σχέσεις των δύο ομάδων. Είναι ένα παιχνίδι που ζήσαμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ζεστή και αθλητική. Κάτι αντίστοιχο θα ζήσουμε και εδώ. Δεν θα παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα. Η σημασία είναι μεγάλη για εμάς.

Άλλες, όμως, οι σχέσεις και άλλο το αγωνιστικό. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι να εφαρμόσουμε όσα θέλουμε. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει για να πάρουμε την πρώτη θέση και η σημασία είναι σημαντική. Προσανατολιζόμαστε σε αυτό τον στόχο και αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι φορμαρισμένος. Παίζουν καλύτερα απ’ ό,τι στον πρώτο γύρο, το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Θέλει προσοχή και ηρεμία το παιχνίδι».

Αναφορικά στους Ουίλιαμς και Μαριάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Ο Ουίλιαμς είναι παίκτης που από μόνος του μπορεί να κερδίσει παιχνίδια. Έχει υψηλό ποσοστό ασίστ, ενώ μπορεί να σκοράρει με την ίδια ευκολία. Πρέπει να δώσουμε έμφαση και να προσαρμόσουμε την άμυνα επάνω του. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για τον Μαριάνοβιτς. Έχει φυσικά προσόντα, είναι ένας πονοκέφαλος για κάθε αντίπαλο και πρέπει να τον κρατήσουμε μακριά από το καλάθι».
Για την αγωνιστική επιστροφή των Κατσίβελη και Λοτζέσκι, ο Σφαιρόπουλος εξήγησε: «Είναι σε καλό δρόμο και οι δύο παίκτες. Έχουν κάνει προπόνηση με όλη την ομάδα και την τελική απόφαση θα την πάρουμε μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαλέγει ο Ολυμπιακός αντιπάλους; «Θέλουμε να χτίσουμε νοοτροπία, για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό δεν γίνεται πάντα, γιατί οι παίκτες είναι άνθρωποι. Κάποιες μέρες κάτι δεν θα μας βγει. Η νοοτροπία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και ό,τι θέλει να έρθει, θα έρθει» ήταν η απάντηση του Σφαιρόπουλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης