Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί του Κολοσσού (88-62) εξέφρασε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του και την ομαδικότητα που σιγά σιγα αναπτύσουν.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αναγκασμένος να ξεχάσει τον τίτλο του Κυπέλλου, μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις ερχόμενες αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναφέρθηκε στον χρόνο που χρειάζεται να προσαρμοστεί ο Πάτρικ Γιανγκ εστιάζοντας στη διάθεση του Αμερικανού σέντερ να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Τέλος μίλησε για την αποθεραπεία του Οθέλο Χάντερ αφήνοντας να ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρει να πατήσει παρκέ στο ντέρμπι των «αιωνίων», για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση στα αμυντικά τους καθήκοντα και στο να λειτουργήσουν ομαδικά στην επίθεση. Κρατάμε την διάθεση και την ομαδικότητα.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ξεκινάει και η Ευρωλίγκα και θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε κοντά στα στάνταρντ μας. Χάθηκε ένας τίτλος, αλλά το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει.

Θέλουμε οι νέοι παίκτες να μπουν στην φιλοσοφία της ομάδας κερδίζοντας τα παιχνίδια, γιατί πρέπει στον Ολυμπιακό να κερδίζεις. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, αλλά χρειάζεται χρόνο. O Πάτρικ Γιάνγκ είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και όλοι που έχουμε.

Πρέπει να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι ένας νεαρός παίκτης που παίζει δεύτερη χρονιά στην Ευρώπη. Χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο και αυτό τα ξέραμε. ‘Eχει διάθεση, όμως, όπως όλοι οι νέοι παίκτες μας.

Ο Χάντερ πάει καλύτερα. ‘Eχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Σίγουρα δεν θα είναι μαζί μας με την Τσεντεβίτα. Από εκεί και πέρα θα δούμε».

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης