Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Ρενέσες, στάθηκε στην κούραση της ομάδας του λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών και αγώνων, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση ή ξεκούραση σε αντίθετη με τον αντίπαλό τους, τον Ολυμπιακό, την Τρίτη (14/1, 21:00) στο ΣΕΦ, για την 19η αγωνιστική της Euroleague. O Πέιτον Σίβα, τόνισε από την πλευρά του: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει κάποιους παίκτες που είναι θρύλοι της Euroleague, όπως ο Βασίλης Σπανούλης. Ανυπομονώ να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε απέναντί τους».

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός Αΐτο Ρενέσες σχολίασε στην ιστοσελίδα της Euroleague για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ξεκινήσαμε ένα σερί τεσσάρων εκτός έδρας παιχνιδιών. Μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία, έχουμε τρία σερί ματς εκτός έδρας και στη Euroleague. Μία εβδομάδα γεμάτη ταξίδια, παιχνίδια και ξανά ταξίδια. Δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση ή ξεκούραση. Την Τρίτη στον Πειραιά θα έχουμε περισσότερους διαθέσιμους παίκτες εν συγκρίσει με το πρώτο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και νίκησε τη Βαλένθια παίζοντας πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς παικτών της Άλμπα Βερολίνου, ο Πέιτον Σίβα τόνισε: «Καθώς έχασα τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακο τον Νοέμβριο, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο παρκέ και είμαι ξανά με τους συμπαίκτες μου. Την Κυριακή, στον ημιτελικό του γερμανικού Κυπέλλου με την Μπάμπεργκ, ήταν εξαιρετικό που είδα να ανεβάζουμε επίπεδο στην έντασή μας έχοντας πλέον επιτέλους σχεδόν πλήρες ρόστερ. Ελπίζω να καταφέρουμε να μεταφέρουμε αυτό το μομέντουμ και στη Euroleague, μια διοργάνωση στην οποία είναι δύσκολη η υπόθεση νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει κάποιους παίκτες που είνα θρύλοι της Euroleague, όπως ο Βασίλης Σπανούλης. Ανυπομονώ να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε απέναντί τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης