Mπορεί ο Ολυμπιακός να προέρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες, με τελευταία τη συντριβή (91-66) από την Μπασκόνια ωστόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν εφησυχάζει.

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα (5/3, 21:00) με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ, για την 28η αγωνιστική της Euroleague, ανέφερε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα τόνισε: «Μία ακόμη διπλή εβδομάδα και τώρα ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά με τις άλλες ομάδες είναι πως εμείς είχαμε δύο αγώνες και την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με εμπειρία και παίκτες που έχουν κατακτήσει τη Euroleague. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς και εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα. Ελπίζω να έχω στη διάθεσή μου ορισμένους παίκτες, ακόμη κι αν θα είναι εκτός ρυθμού, λόγω έλλειψης προπονήσεων».

Από την πλευρά του, ο Αλέξα Ουσκόκοβιτς τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Παίζουν εξαιρετικά στην έδρα τους, στον Πειραιά. Αν και πρόσφατα γνωρίζουμε την ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα, για μία ή δύο κατοχές, παρά όλα τα μεγάλα προβλήματα ελέω κορονοϊού και του μικρού “rotation” που διαθέτουμε, προσωπικά μου φαίνεται πως βελτιωνόμαστε διαρκώς και ευχόμαστε να έρθει σύντομα η στιγμή που θα μπορούμε να παίρνουμε τη νίκη σε ανοικτά παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι πως ο αγώνας μας με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολος, αλλά προσδοκώ πως μπορούμε να νικήσουμε στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης