Με στόχο την κατάκτηση της τρίτης του νίκης στη φετινή Euroleague θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απόψε (21.30, Novasports 1HD) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Πειραιά, με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, θα προσπαθήσει να λυγίσει την αντίσταση των Ισραηλινών στο ΣΕΦ, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του συγκομιδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο αποψινό ματς με την ομάδα του Σφαιρόπουλου χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος κληρονόμησε πρόβλημα στο γόνατό του στο παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα και έχει τεθεί νοκ-άουτ.

Παράλληλα ο Κεμζούρα θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Μακάμπι τους Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και Μιλουτίνοφ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και ως εκ τούτου η συμμετοχή τους στο αποψινό ματς είναι αμφίβολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο ματς με την Μακάμπι είναι πολύ πιθανό να κάνουν ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους οι νεοαποκτηθέντες Ρότσεστι και Ριντ.

Στον αντίποδα η Μακάμπι έρχεται με… φόρα στο ΣΕΦ, καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν των Ισραηλινών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Η 6η αγωνιστική:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

 Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι 90-78

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές 86-70

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

19.00 Novasports 2HD Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

19.45 Novasports 3HD Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις

20.00 Novasports 4HD Βαλένθια – Βιλερμπάν

21.00 Novasports 5HD Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα

21.30 Novasports 1HD Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

22.00 Novasports 4HD Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου

22.00 Novasports 3HD Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου

H βαθμολογία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης