H διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα. Καθώς οι ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague εξανεμίστηκαν, η ομάδα του Πειραιά έχει τρεις ακόμη αγώνες μέχρι και την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη διοργάνωση.

Ένας παίκτης που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γιώργου Μπαρτζώκα εδώ και καιρό ήταν ο Τζόρνταν Μίκι της Κίμκι, με τους διοικούντες την ΚΑΕ αδελφούς Αγγελόπουλους να καταθέτουν πρόταση στον Αμερικανό σέντερ της Χίμκι. Την είδηση μετέδωσε μέσα από το προφίλ του στο Twitter o Ιταλός αθλητικός συντάκτης Ματέο Αντρεάνι. «Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε από το ενδιαφέρον στην πρόταση», έγραψε συγκεκριμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος αθλητικός σέντερ Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος αγωνίστηκε σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ στο ΝΒΑ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρώπη, θέλει να φύγει από την Χίμκι το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται να φτιάξει βαλίτσες για τον Πειραιά και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς ήταν δική του επιλογή όταν αποκτήθηκε στην πρώτη θητεία του από την Χίμκι τη σεζόν 2018-19.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Τζόρνταν Μίκι, έχει μέσο όρο στη Euroleague 14,9 πόντους (59.5% δίποντα), 5,6 ριμπάουντ και 1,5 μπλοκ σε 27,5 λεπτά συμμετοχής. Έχει παίξει συνολικά φέτος σε 25 αναμετρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης