Ο Γιώργο Πρίντεζης, ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησαν για τον Ολυμπιακό της ερχόμενης σεζόν, με τον «υπαρχηγό» των Πειραιωτών να δηλώνει πως ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να προκριθεί στα πλέι οφ της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε o υπαρχηγός των Πειραιωτών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο, όχι μόνο για τους αθλητές. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει γενικότερα για όλο τον κόσμο. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που όλες οι ομάδες ξεκινάνε και ξεχωρα από την ομαδική ατομική επιτυχία που όλοι επιδιώκουν, στο μυαλό όλων είναι υ υγεία των δικών τους ανθρώπων και η υγεία γενικότερα, προκειμένου να μπορέσει να τελειώσει ο πλανήτης με όλη αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό».

Για τους νέους παίκτες: «Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Το σημαντικό είναι πως όλα τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν καταλάβει τον ρόλο τους. Ξέρει ο καθένας πώς μπορεί να βοηθήσει καλύτερα την ομάδα και φυσικά ο κόουτς κάνει πολύ σε αυτό ούτως ώστε ο κάθε παίκτης να ξέρει πώς να προσφέρει, να προσφέρει στο σύνολο από το πόστο του ο καθένας. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς κατά την διάρκεια της χρονιάς. Να μην έχουμε απουσίες και να προσέχει ο καθένας καλύτερα τον εαυτό του ατομικά».

Για την άμυνα: «Μέχρι στιγμής σε αυτές τις προπονήσεις που έχουμε κάνει, ο κόουτς έχει δώσει περισσότερη έμφαση στην άμυνα και στο να καταφέρουμε να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, να παίζουμε ομαδικά και να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους στόχους: «Όπως είπα θα είναι με ιδιαίτερη χρονιά, γιατί για όλους θα υπάρχει αυτή η ανασφάλεια για το πώς θα γίνει και αν θα υπάρχουν κρούσματα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και αυτό αν πρώτα ο θεός γίνει, θεωρώ ότι θα έχουμε μια ομάδα με σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι και θα μπορεί να κερδίσει την κάθε ομάδα. Ρεαλιστικός στόχος είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου να βρεθούμε στα playoffs και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια πρόκριση στο Final Four».

Aναλυτικά όσα δήλωσαν οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης