Mετά την εντός έδρας συντριβή του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιώργος Πρίντεζης, με εμφανή διάθεση αυτοκριτικής, επισήμανε ότι είναι ανεπίτρεπτο η ομάδα του να δέχεται 90 πόντους στο ΣΕΦ.

«Η εικόνα μιλάει από μόνη της δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια», είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε: «Είναι ανεπίτρεπτο να δέχεσαι 90 πόντους στην έδρα σου. Υπάρχουν μέρες που η επίθεση δεν είναι η καλύτερη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να προσφέρει ο καθένας από εκεί που μπορεί και η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρω ότι όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκονται εδώ. Η εικόνα σήμερα ήταν πάρα πολύ άσχημη και ενώ ξεκινήσαμε καλά και σοβαρά δεν είχαμε διάρκεια και η αντίπαλη ομάδα γύρισε το παιχνίδι και κατάφερε να επιβληθεί, ήταν ανεπίτρεπτο αυτό.

Ο κόσμος ήρθε και τον ευχαριστούμε. Έφυγε στεναχωρημένος και αυτό μας κάνει διπλά στεναχωρημένους. Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, η χρονιά είναι μεγάλη. Πολλές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν χημεία. Έχουμε παίκτες άπειρους στην Ευρωλίγκα. Θέλει πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε. Και στις προπονήσεις και πνευματικά.

Νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι και ασχέτως των καταστάσεων όταν είσαι σε αυτή την ομάδα πρέπει να παλεύεις. Σήμερα δεν παλέψαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης