Ο Χρήστος Παππάς εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή 6.3″ πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παππά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, κάναμε καλή προσπάθεια αμυντικά και επιθετικά στα υπόλοιπα 30 λεπτά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τελευταίες είκοσι μέρες παίξαμε επτά πολύ απαιτητικά ματς, σωματικά και πνευματικά. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες επειδή έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε τον αγώνα, νομίζω πως όλοι είδαν τι συνέβη, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα γιατί έχουμε πολλά άπειρα παιδιά από αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν μετράει μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στην προπόνηση και στην καθημερινότητά μας. Το πως μπαίνουμε σε έναν αγώνα είναι σημαντικό, πρέπει να το βελτιώνουμε καθημερινά. Δουλεύουμε κάθε μέρα και σε ειδικές καταστάσεις, δοκιμάζουμε παίκτες, δευτερόλεπτα, καταστάσεις. Ο Παπανικολάου δεν είναι έτοιμος, δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ο Βεζένκοβ σε 3-4 μέρες πιστεύουμε ότι θα μπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης