O Oλυμπιακός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην κυριαρχία του στο γυναικείο μπάσκετ, καθώς ηττήθηκε τη Δευτέρα με 74-66 από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, βλέποντας τις «πράσινες» να κατακτούν το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του τρίτου τελικού της Α1 ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο τίτλος του φαβορί που είχε η ομάδα του αποτέλεσε βάρος γι’ αυτήν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα παιχνίδια πρέπει να τελειώνουν εκεί που πρέπει. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εκεί, πετάξαμε το β’ μέρος, το χαρίσαμε. Έχω μια ομάδα που είναι πολύ κουρασμένη. Τα επικοινωνιακά τρικ είναι πολύ πολύ όμορφα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ρόστερ μου και το μπάτζετ μου δεν ήταν τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε να έχουμε τον ρόλο του φαβορί, δεν έχω ψάξει ποτέ δικαιολογίες αλλά φτάσαμε οριακά στο σημερινό ματς σαν ρόστερ.

Χάσαμε την Σπυριδοπούλου, έμεινα με δύο ψηλές. Αδειάσαμε πολύ μετά από τη νίκη που πήραμε και έπρεπε να ξαναπαίξουμε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, θα μάθουμε από αυτό. Εμάς μας βαραίνει πάντα ο τίτλος του φαβορί. Ελαφραίνει τις ομάδες που έρχονται να μας παίξουν σαν αουτσάιντερ. Γνωρίζοντας από γυναικείο μπάσκετ, εμείς ήμασταν το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη σειρά. Δυστυχώς έγιναν περισσότερα παιχνίδια απ’ όσα έπρεπε, ήμασταν πολύ λίγα άτομα, ήμασταν λίγοι (αριθμητικά). Πρέπει με ηρεμία να δούμε τι δεν λειτούργησε καλά και να το διορθώσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης