Ουόκαπ: «Να ματσάρουμε την ενέργειά τους»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 17:15
Ουόκαπ: «Να ματσάρουμε την ενέργειά τους»

Την ενέργεια που βγάζουν οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να ματσάρει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Τόμας Ουόκαπ, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ, όπου αύριο (20/1, 21:05, Novasports Prime) αντιμετωπίζει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας Ουόκαπ δήλωσε: «Η διακοπή δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία. Έτσι και αλλιώς είναι κάτι που όλοι αντιμετωπίζουν», τόνισε ο Τόμας Ουόκαπ κατόπιν σχετικής ερώτησης. «Δεν είναι κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να ‘πατήσουμε’ και να πούμε ό,τι χάσαμε για αυτό ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό τελείωσε. Είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι εκτός έδρας και τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» της αναμέτρησης, ο Αμερικανός γκαρντ, είπε: «Έχουν πολλή ενέργεια, παίζουν σκληρή άμυνα στην έδρα τους και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ‘ματσάρουμε’. Όταν το κάνουμε αυτό, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τακτική και όλα τα υπόλοιπα. Το να παίξουμε με αντίστοιχη ενέργεια και δύναμη στην άμυνα, θα είναι το κλειδί της νίκης. Η σκληρή άμυνα είναι η αρχή. Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα "mismatch" ή οτιδήποτε άλλο δεν θα έχει καμία αξία, αν δεν πάμε την μπάλα εκεί που πρέπει να πάει και δεν παίξουμε σκληρή άμυνα. Αυτό είναι πάντα το πρώτο και τα υπόλοιπα ακολουθούν... ».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 17:16