Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου, υπέβαλε την Παρασκευή την παραίτησή του στη διοίκηση των Πειραιωτών, που την έκανε δεκτή και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα μετά την παραίτηση του Μπαρτζώκα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για το «διαζύγιο» με τον πρώτο Έλληνα προπονητή, που κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague (σ.σ.: με τον Ολυμπιακό το 2013 στο Λονδίνο).

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπάρτζωκα και προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μίλαν Τόμιτς. Ευχαριστούμε τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα για όσα προσέφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Oι προπονητές που εξετάζονται αρκετά ζεστά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης και κόουτς της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ στα υπ’όψιν των «ερυθρόλευκων» υπάρχει και το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας στον πάγκο των Πειραιωτών θα καθίσει ο Μίλαν Τόμιτς.

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτζώκας: «Κάποιες φορές οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει»,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014, 19:35

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης