Mε προορισμό τη Βαρκελώνη θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του μπασκετικού Ολυμπιακού, ενόψει φυσικά του πρώτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο «άντρο» των Καταλανών.

Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας είναι αν σ’αυτήν την αναμέτρηση θα καταφέρουν να αγωνιστούν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως τόσο ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» όσο και ο Αμερικανός σέντερ θα ταξιδέψουν κανονικά στην Βαρκελώνη, όπου και θα κριθεί αν είναι σε θέση να παίξουν ή όχι απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Σπανούλης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το πρώτο ματς με τους Καταλανούς, εν συγκρίσει με τον Αμερικανό σέντερ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα γυμνάσει και αύριο το πρωί τους παίκτες του στο ΣΕΦ και ακολούθως η αποστολή θα πετάξει (16:00) για την Βαρκελώνη. Στο «Palau Blaugrana» θα προπονηθούν το πρωί της ημέρας της πρώτης αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης