Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε… σάρκα και οστά, με τους ρώσους να καταθέτουν όπως αποκάλυψε το Eurohoops πρόταση με υπέρογκες ετήσιες απολαβές στον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης, έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για έναν ακόμα χρόνο και πρόθεσή τους ήταν να του καταθέσουν πρόταση για πρόωρη επέκταση μέχρι το 2022 με αυξημένες απολαβές σε σχέση με αυτές που έχει λαμβάνειν τη νέα σεζόν, περίπου 850 χιλιάδες Ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασφαλώς, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα φτάσει τα χρήματα που μπορεί να δώσει η ΤΣΣΚΑ (φημολογείται πως αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια το χρόνο), οπότε δεν αποκλείεται ο «Μίλου» να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, θέλοντας να ικανοποιηθεί και η ομάδα του.

Οι πληροφορίες του ΣΠΟΡ Fm 94,6 αναφέρουν πως η πρώτη πρόταση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ από την ρωσική ομάδα απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό, που έχει ζητήσει από την ΤΣΣΚΑ ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια που προβλέπει η ρήτρα του μόνο για ομάδα ΝΒΑ. Για την ώρα, είναι δεδομένο πως η ρωσική ομάδα θα επανέλθει, αλλά άγνωστο αν θα μπορέσει να ικανοποιήσει τα θέλω της ελληνικής ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός, αν δεν ικανοποιηθεί, δεν έχει πρόβλημα να κρατήσει για ένα χρόνο τον παίκτη και ας μείνει ελεύθερος το 2020, αν και όπως τονίζουν από την ΚΑΕ, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πειστεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του ως το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και έπειτα, αν ο παίκτης πιέσει για αποχώρηση, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε δύσκολη θέση και κανείς δε γνωρίζει το πώς θα πράξει. Μην ξεχνάμε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν το ποσό που επιθυμούν (δεν αποκλείεται να αγγίζει και τα 2 εκατομμύρια), μαζί με τα λεφτά του συμβολαίου του παίκτη, θα μπορέσουν να ενισχυθούν όχι μόνο με δύο καλά σέντερ, αλλά να βάλουν στη μηχανή τους και τον πολυπόθητο γκαρντ από το πάνω ράφι που επιθυμούν.

Οι εξελίξεις αναμένονται καυτές στο θέμα του Μιλουτίνοφ, με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης