«Νοσοκομείο» θυμίζει ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα του με τη Φενερμπαχτσέ (2/1, 21:00).

Την Κυριακή ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει του ματς με τους Τούρκους, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να μετρά στην προπόνηση πέντε απουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στο ομαδικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπράντον Πολ και Αντώνης Κόνιαρης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθανόταν ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, ενώ θεραπεία στον τετρακέφαλο έκανε ο Πρίντεζης.

Από εκεί και πέρα, ο Μιλουτίνοφ, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε στην Αθήνα, στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για μία ακόμη φορά ο Σέρβος σέντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο Αντώνης Κόνιαρης έχει φλεγμονή στο κάτω χείλος και νοσηλεύεται από το πρωί της Κυριακής (29/12) στο Ιατρικό Κέντρο, όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση.

Τέλος, ο Μπράντον Πολ, αν και ξεκίνησε την προπόνηση, δεν την ολοκλήρωσε, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

Όπως προκύπτει από τον Ολυμπιακό, πρόκειται για ελαφρύ διάστρεμμα και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης