Ολυμπιακός: Διεθνές τουρνουά κατά του κορωνοϊού στο ΣΕΦ στις 4-5 Σεπτεμβρίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 15:23
Ολυμπιακός: Διεθνές τουρνουά κατά του κορωνοϊού στο ΣΕΦ στις 4-5 Σεπτεμβρίου

Με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαυρίου, ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει διεθνές τουρνουά κατά του κορωνοϊού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να βρεθούν στις κερκίδες του ΣΕΦ και να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις διά ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική Κοινή Υπουργική απόφαση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!

Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Συστήμα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορωνοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαυρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις διά ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους, Ολυμπιακός και bwin θα εξακολουθήσουν μέσα από δράσεις να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι την τελική νίκη επί της Πανδημίας. Παράλληλα, όμως, τα ματς αυτά θα αποτελέσουν τα πρώτα δυνατά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 15:42