Ολυμπιακός: Αρνητική απάντηση της ΕΟΚ στην αλλαγή της ονομασίας του για την Α2

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 18:32
Ολυμπιακός: Αρνητική απάντηση της ΕΟΚ στην αλλαγή της ονομασίας του για την Α2

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε η ΕΟΚ στον Ολυμπιακό αναφορικά με το αίτημα των «ερυθρόλευκων» να αγωνιστούν με την ονομασία «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα» στην Α2 μπάσκετ των ανδρών  την σεζόν 2019-2020.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης ενημέρωσαν την ομάδα του Πειραιά πως θ' αναγράφεται κανονικά ως «Ολυμπιακός» σε όλες τις διοργανώσεις της, καθώς επίσης και στα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες της. 

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ερυθρόλευκων,  οι οποίοι ισχυρίζονται πως ακολούθησαν όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να είναι απολύτως καλυμμένοι.

Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι άνθρωποι του μπασκετικού Ολυμπιακού και προτίθενται να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, προκειμένου να γίνει δεκτό το «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα». 

«Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», ήταν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αντίδραση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 18:48