Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, τόνισε ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δώσουν μεγάλο βάρος στην άμυνά τους.

«Δεν έχει καμία σημασία ότι είναι το δικό μου ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα ως προπονητής του Ολυμπιακού. Πάνω από όλα είναι η ομάδα, όχι το δικό μου ντεμπούτο. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα είναι τα νέα στοιχεία που προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση και κατά πόσο μπορούμε να τα εφαρμόσουμε. Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα για εμάς. Θέλω όλα να αρχίσουν από την άμυνα για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, χρειάζεται να έχουμε καλή συγκέντρωση, να μην κάνουμε λάθη, να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση ώστε να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Θεωρώ πως είναι στα συν της ομάδας ότι θα βρεθεί σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όταν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της 4ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Βελγράδι (7/11, 20:00, Novasports 2). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν, που αυτή τη φορά αναμένεται να παίξει κανονικά, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Παπαπέτρου, Λοτζέσκι και Πρίντεζης.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ανέφερε: «Χρειάστηκε να έχω υπομονή και να δουλέψω σωστά ώστε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου. Πλέον νιώθω έτοιμος και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σκληρή άμυνα, όλα για εμάς θα αρχίσουν από εκεί. Πρέπει να είμαστε, κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερα προσεκτικοί και στα ριμπάουντ ώστε να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης