O Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε μία σημαντική κίνηση, αφού η «Livesport» αναφέρει πως ο Τζοκ Λαντέιλ είναι στον… δρόμο για το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Αυστραλός είναι θετικός στην προοπτική των «ερυθρόλευκων» και η επικοινωνία των δύο πλευρών βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Ο Λαντέιλ, που αγωνίστηκε στην Αυστραλία επειδή δεν βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στο ΝΒΑ, θεωρεί πως ο Ολυμπιακός καλύπτει τα «θέλω» του και όλα δείχνουν πως θα απαντήσει θετικά στην πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με 1,2 εκατομμύρια συνολικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κείμενο σημειώνει πως απομένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες για το οριστικό deal και αυτές αφορούν το NBA out και το ύψος σε ρήτρες για πιθανή αποχώρηση του 25χρονου σέντερ, που έκανε… όνομα στην Euroleague με τις εμφανίσεις του στη Ζαλγκίρις (11 πόντοι, 4,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ ανά ματς την σεζόν 2019/2020). Φέτος ο Λαντέιλ μέτρησε 16,6 πόντους και 8,2 ριμπάουντ ανά αγώνα με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ.

Αρνητικός ο Ουόκαπ

Από εκεί και πέρα, η «Livesport» τονίζει πως ο Τόμας Ουόκαπ εμφανίζεται αρνητικός για να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό, αφού το ισχυρό «πρέσινγκ» από την Μακάμπι τον οδηγεί στο να φτιάξει βαλίτσες για Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός γκαρντ θα εξαργυρώσει την εξαιρετική σεζόν του (8,2 πόντοι, 4,2 ασίστ, 3 ριμπάουντ ανά ματς στην Euroleague) με συμβόλαιο στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που ήθελε… απεγνωσμένα έναν καλό και two way γκαρντ στο πλευρό του Σκότι Ουίλμπεκιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης