Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή των Νικολοπούλου, Αλεξανδρή και Παντελή

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 19:24
Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή των Νικολοπούλου, Αλεξανδρή και Παντελή

Tην ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου, την Διονυσία Αλεξανδρή και την Αθανασία Παντελή ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικολοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «To ότι για τα επόμενα δυο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού με κάνει πολύ χαρούμενη. Είναι τιμή για μένα που τόσο η διοίκηση όσο και το νέο προπονητικό επιτελείο συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου τη δυνατότητα να παλέψω για τους στόχους μιας ομάδας που για μένα αποτελεί πλέον οικογένεια. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία αλλά και τον κόσμο δίπλα μας, μαζί μας ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με την Διονυσία Αλεξανδρή ο σύλλογος του Πειραιά αναφέρει στην ανακοίνωση: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή. Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αλεξανδρή δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Αποτελεί τιμή και χαρά να είμαι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αυτό που ήθελα ήταν να παραμείνω και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε στον Ολυμπιακό, επιτυχίες. Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα και εύχομαι σε όλους υγεία».

Τέλος, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την Αθανασία Παντελή αναφέρει: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθανασία Παντελή. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της η Αθανασία Παντελή δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο. Τη χρονιά που μας πέρασε έζησα στιγμές που δεν είχα ξαναζήσει και ανυπομονώ για αυτές που θα έρθουν. Εύχομαι όλες να είμαστε υγιείς και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 19:57