Ο στόχος του «διπλού» και της εξασφάλισης διαφοράς ασφαλείας, δεν επετεύχθη για τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη «έπεσε» με τo τελικό 59-54 από τη Μίσκολτς, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη φάση των πλέι οφ του EuroCup Γυναικών, και πλέον καλείται να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας.

Για να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκες» το ευρωπαϊκό ταξίδι τους, θα πρέπει στη ρεβάνς επί ελληνικού εδάφους (9/1) να υπερασπιστούν το «σπίτι» τους και ταυτόχρονα να καλύψουν τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα (σ.σ. θέλουν νίκη με +6).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η… καθίζηση που υπέστη ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο, χάλασε το όνειρο του «διπλού» στις «ερυθρόλευκες». Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη «κόλλησε» στους 8 πόντους στον… επίλογο του αγώνα και το καταδικαστικό επιμέρους σκορ 15-8, που δέχθηκε σε αυτό το διάστημα από τη Μίσκολτς, έκανε «φτερά» το +2 στο 30΄ (44-46), βλέποντας το φωτεινό πίνακα να γράφει στη λήξη της αναμέτρησης το εις βάρος της 59-54.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού, που κρατά –παρά την ήττα- την τύχη της πρόκρισης στα χέρια του, η Τζάκι Γέμελος με 19 πόντους, ενώ από τις νικήτριες τη «ζημιά» έκανε η Ζιομάρα Μόρισον με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (26) και ριμπάουντ (11).

Τα δεκάλεπτα: 8-9, 30-25, 44-46, 59-54

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Γέμελος 19(1), Νικολοπούλου 9, Σταμάτη, Σταμολάμπρου 3(1), Τόμας 10, Γκρέιβς 10, Γιουρτσενκοβα, Παυλοπούλου 3(1), Σωτηρίου, Σπυριδοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης