Μπάσκετ γυναικών: Η τιμ μάνατζερ του Ολυμπακού καταγγέλλει τον Γολέμη για ύβρεις και απειλές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 18:08
Μπάσκετ γυναικών: Η τιμ μάνατζερ του Ολυμπακού καταγγέλλει τον Γολέμη για ύβρεις και απειλές

Με δήλωσή της η τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη, για ύβρεις και απειλές.

Πιο συγκεκριμένα επισημαίνει ότι δέχτηκε φραστική επίθεση στο αίτημά της να μετατεθεί λίγη ώρα νωρίτερα και όχι κατά μια ημέρα ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό, ενώ μεταξύ άλλων ζητεί να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για να επιβεβαιωθούν τα όσα ισχυρίζεται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή της:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι της Τρίτης 11/5/21 με τον κ. Γολέμη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος) κατά την οποία εξέφρασα την ένσταση μου στη δήλωση που μου έκανε ότι αποφάσισε να μεταθέσει τον πρώτο τελικό για την Πέμπτη 13/5, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12/5 στις 13.30 αντί για τις 15.00, ικανοποιώντας ουσιαστικά την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας που δήλωσε "τεχνικό κώλυμα", με λύπη τον άκουσα να μου λέει σε εντονότατο ύφος πως η Ομοσπονδία δεν δέχεται υποδείξεις από "υπαλληλίσκους" όπως επί λέξη με αποκάλεσε και πως θα ζητήσει την απόλυση μου από το σύλλογο!

Κατέληξε λέγοντάς μου πως με το να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της ομάδας μου θα της προκαλέσω κακό στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν!

Εγώ προσωπικά και το σωματείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ισονομία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Διατίθεμαι δε, να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 18:15