Ανανεώσεων συνέχεια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού… Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις ότι η Εβίνα Σταμάτη και η Άννα Σπυριδοπούλου θα φορούν και τη νέα σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα, ο πειραϊκός σύλλογος γνωστοποίησε ότι ακόμη δύο παίκτριες, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και η Αγγελική Νικολοπούλου, θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά στο… Λιμάνι. Η 25χρονη Σταμολάμπρου εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2018, ενώ η 29χρονη Νικολοπούλου αποκτήθηκε από τον πειραϊκό σύλλογο το 2017.

Με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους με το σύλλογο, οι δύο παίκτριες τόνισαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανανέωσα στην ομάδα του Ολυμπιακού για τρίτη χρονιά. Είναι μία ομάδα που θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικότερα τον κύριο Λεριώτη, τους προπονητές και όλο το σταφ που πλαισιώνει την ομάδα για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να συνεχίσει τις επιτυχίες. Ανυπομονώ να επιστρέψουμε στους αγώνες και να κάνουμε πάλι χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η ομάδα στοχεύει να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι χρέος όλων μας να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια, τιμώντας έτσι τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης