Μπαρτζώκας: «Ντροπή για όλους μας αυτή η βραδιά»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 23:12
Μπαρτζώκας: «Ντροπή για όλους μας αυτή η βραδιά»

Για νύχτα ντροπής, έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη βαριά ήττα των «ερυθρόλευκων» από την Μπασκόνια στη Βιτόρια.

«Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη συνέπειά της στο σαραντάλεπτο», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Για εμάς δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εχουμε τραυματισμούς, μας έλειπαν παίκτες, ξεκινήσαμε καλά το ματς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν λίγους πόντους πίσω και ξαφνικά σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε πίστη και αυτοπεποίθηση. Είναι ντροπή, ντροπή για όλους μας, για τους παίκτες και τους προπονητές αυτή η βραδιά.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε αυτοπεποίθηση σε δύο ημέρες από σήμερα. Σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα, ήμασταν βιαστικοί. Το πλάνο μας ήταν να παίξουμε με συνέπεια.

Σουτάραμε με μία ή και με καμία πάσα. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο. Ακόμα και μεγάλα κλαμπ θα μείνουν εκτός οκτάδας. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε τι ομάδα είμαστε, πρέπει να παλέψουμε σε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος, με όποιον είναι έτοιμος να το κάνει».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 00:32