Μπαρτζώκας: «Να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, 18:38
Μπαρτζώκας: «Να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας»

Στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, προκειμένου να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ρεάλ αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο του παιχνιδιού και αμυντικά και επιθετικά», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών, προσθέτοντας: «Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά, γιατί αυτή τη στιγμή είναι πιο έντονα τα συναισθήματα στον αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ένταση που παίξαμε κόντρα στην Βαλένθια και σε κάποια σημεία έμφασης που θα βάλουμε να έχουμε πολύ καλό ποσοστό, όπως είχαμε με την Βαλένθια».

Καταλήγοντας ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε: «Προφανώς και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε και πάλι πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Κατ'αρχάς κάθε νίκη σε κάνει να είσαι χαρούμενος και να έχεις ένα καλύτερο βράδυ.

Η ήττα πάντα σε στενοχωρεί και σε πονά, με όποιον αντίπαλο και να παίζεις. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή και στο τέλος να αξιολογήσουμε τη χρονιά και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για όλους μας.

Για την ώρα, όμως, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Ρεάλ διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ. Δεν είναι συνηθισμένη σε μια τέτοια κατάσταση, καθώς συνήθως εξασφάλιζε μια θέση πολύ νωρίς. Θα είναι ένα παιχνίδι απαιτητικό με μεγάλη ένταση».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, 18:49