Στη Media Day του Ολυμπιακού την Πέμπτη (17/12), ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ήττα από τη Βαλένια, αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης (18/12, 21:00, Novasports 2HD).

«Δεν είμαστε άτρωτοι. Πιστεύω, όμως στην ομάδα,» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο Μπαρτζώκας σχολίασε: «Σε παιχνίδι της Euroleague θα έρθει και η ήττα. Εμείς πριν από μια εβδομάδα ήμασταν πολύ καλοί, εμείς ήμασταν χθες πολύ κακοί. Στο χέρι μας είναι να ξαναεμφανιστούμε καλοί. Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Φυσικά δεν είμαστε άτρωτοι, αλλά έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών. Έχουμε να ξεπεράσουμε κάποια άλλα πράγματα, τα οποία γνωρίζουμε ποια είναι. Το ζητούμενο είναι να έχουμε σταθερότητα. Κάναμε δύο πολύ καλά ματς την προηγούμενη εβδομάδα και ένα πολύ κακό χτες. Πρέπει γρήγορα να συνέλθουμε. Ήταν η πρώτη φορά που αναλύσαμε τα του προηγούμενου ματς με τη Βαλένθια, παρά το τι θα κάνουμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για εμένα ήταν πιο σημαντικό να δούμε τι δεν πράξαμε σωστά χτες. Πέρα από τακτική ανάλυση των αντιπάλων μας πρέπει να ξέρουμε ότι δεν γίνεται να μην παλεύουμε σε κάθε φάση. Αν είσαι χαλαρός θα το… πληρώσεις».

Από την πλευρά του, ο Σακίελ ΜακΚίσικ υπογράμμισε: «Πιστεύω πως πήραμε αρκετή ενέργεια μετά την ανάλυση που κάναμε ως προς το τι έφτιαξε και ηττηθήκαμε από τη Βαλένθια. Είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε αυτήν την εμφάνιση πίσω μας. Θεωρώ πως τα πάντα περνούν από το χέρι μας. Αυτό είναι το “κλειδί”. Εμείς ελέγχουμε τη μοίρα μας. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, καλύτερα στην άμυνα και να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά, ειδικά στο πίσω μέρος του παρκέ και να εμφανιστούμε όπως πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης