Στη βελτίωση που παρουσιάζουν οι παίκτες του στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ, με τον Έλληνα τεχνικό να αφιερώνει το αποψινό θετικό αποτέλεσμα στη μνήμη του Αντώνη Νταή.

«Η Μπασκόνια έχει μέγεθος αλλά και προβλήματα στην δημιουργία. Έχασαν τα γκαρντ τους λόγω τραυματισμών. Το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε τις περισσότερες ασίστ μ.ο στην Euroleague. Μέχρι στιγμής ήμασταν τελευταίοι σε αυτό, είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να παίξουμε σαν ομάδα και όχι εγωιστικά. Αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανένα αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε σταθερότητα και συνέπεια», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Ήθελα να αναφέρω ότι για όλους ήταν μία δύσκολη εβδομάδα συναισθηματικά. Χάσαμε τον Αντώνη, ήταν ο παλιότερος στον σύλλογο. Είχε μεγάλη συμμετοχή στην καθημερινότητά μας. Για όσους είμαστε στην ομάδα χρόνια, ήταν μία μεγάλη απώλεια. Αφιερώνω τη νίκη στη μνήμη του, δεν είναι τίποτα αυτό, αλλά πρέπει να το αναφέρω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους τραυματισμούς των Πρίντεζη – Χαραλαμπόπουλου και το θετικό ντεμπούτο του Έλις, είπε: «Ο Πρίντεζης χτύπησε στην προπόνηση αλλά πονούσε. Δεν μπορεί να γίνει χειρότερα, απλά υπήρχε πόνος. Θα είναι καλύτερα. Το διάστρεμμα του Βασίλη δείχνει βαρύ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσει πολλές μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν στο πνεύμα του αγώνα. Όπως και ο Έλις, αν και δεν είναι εύκολο για κάποιον που βρίσκεται λίγες ημέρες στην ομάδα. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι που είχα στο παρελθόν ήθελαν 2-3 μήνες για να καταλάβουν το επίπεδο. Πολλές φορές είναι και στα χέρια του παίκτη για την εμφάνισή του. Δεν είχα τον παραμικρό προβληματισμό όταν ήταν στο παρκέ. Του είχα εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, μιλώντας για την άμυνα, δήλωσε: «Εξακολουθούμε να έχουμε αμυντικά προβλήματα. Πρέπει να κάνεις δουλειές ως ομάδα και πρέπει να υπογράψεις παίκτες γι’αυτές τις δουλειές. Με όλο τον σεβασμό, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Υπάρχουν παίκτες με επιθετικό ταλέντο, αλλά όχι άτομα που θα σταματήσουν τους αντιπάλους στην άμυνα. Προσπαθούμε να το φτιάξουμε αυτό. Η προσθήκη του Έλις μπορεί να μας βοηθήσει. Αλλά υπάρχει ένα θέμα εκεί, το ξέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης